sedan 1989
Om Lhådös Kakel | Lhådös Kakel AB

Om Lhådös Kakel i Enköping

Lhådös Kakel är ett familjeägt företag specialiserat inom kakelbranschen. Du hittar våra produkter hos ett hundratal återförsäljare runt om i landet men vi har även en egen visningslokal i Enköping på Mästargatan 4. Varmt välkommen att kontakta oss eller våra återförsäljare om kakel och klinker.

Det här är Lhådös Kakel

Lhådös Kakel har varit verksamt inom kakelbranschen sedan 1989. Vi importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen. Vi producerar också en katalog med vårt sortiment som vi hoppas ska inspirera till vackra rum över hela Sverige. Vi har ett brett urval av kakel och klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I vårt sortiment finner du även mosaik, glasblock, och natursten.

Vi verkar över hela Sverige

Vi har idag ett stort återförsäljarnät över så gott som hela Sverige och ett av våra framtida mål är att vara rikstäckande. I Enköping sysselsätter vi idag tio personer som i huvudsak sköter order och leverans till våra återförsäljare. Lhådös Kakels produkter hittar du till exempel hos XL-Bygg, Woody Bygghandel, Bygghemma och Bolist.

Visningslokal i Enköping

I anslutning till vårt lager finns även en visningslokal där vi skapat olika badrums- och köksmiljöer. Dagens stora utbud ger dig en fantastisk möjlighet att sätta en personlig prägel på din inredning med kakel och klinker. Hos oss träffar du också kunnig personal som gärna svarar på frågor och ger dig goda råd.

Hos oss får du kvalitet

Tack vare vår långa erfarenhet i branschen kan vi alltid erbjuda dig hög kvalitet, god service och snabba leveranser. Vi importerar kakel och klinker från certifierade tillverkare i bland annat Italien och andra länder med goda arbetsförhållanden i fabrikerna. Med tanke på miljön kör vi mycket av vårt gods med järnväg och är med i Repa, som idag är en del av FTI, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen. Självklart återvinner vi så mycket plast och annat material vi bara kan.812